Nedan ser du en översiktsbild på alla våra kajaker.
Här kan du lättare jämföra de olika modellerna och storlekarna!

Översikt av alla kajakerna
Fiskekajakerna – finns både som ”sit-on-top” och ”sit-in” modell, se nedan. De är diskret gröna, har flera spöhållare och är speciellt utformade för jakt och fiske.

Sit-on-top – Du sitter säkert och öppet i en rymlig sittbrunn med benen öppet. Den är mycket vridstyv och stabil. Om det kommer vatten i sittbrunnen rinner det ut genom det självlänsande dräneringshålet. Perfekt för dig som vill sitta öppet och sola benen eller leka i vågorna så vattnet sköljer över kajaken utan att den vattenfylls. Om man kapsejsar i en sit-on-top kajak, är det bara att ta sig upp på den igen och fortsätta paddla eftersom den inte kan fyllas med vatten.

Sit-in – Klassisk modell där du sitter bekvämt med benen inne i kajaken. Ett justerbart rejält ryggstöd ger ett avslappnande stöd åt ryggen. Om man kapsejsar i en sit-in kajak måste man ta sig in till stranden och tömma den på vatten innan man fortsätter paddla igen.

Uppblåsbar – När du vill kunna ta med dig din kajak eller SUP på ett smidigt sätt, tex när du ska åka utomlands eller om du har ont om plats.

Vi har även en kajak med trampor – Se Alligator 10. I denna har du händerna fria till jakt, fiske och foto.